Избери език
bg en
BGN

Дизайнерски колекции за декорация


Шоурум VERDE INTERIORI вече е място, където освен, че можете да поръчате своето обзавеждане и да получите професионална интериорна консултация, можете да изберете стилна и уникална декорация за дома си. 

Две са основните колекции от декоративни предмети, представени в шоурума на бул. Патриарх Евтимий 78. 

Колекцията VERDE от Pottery & Poetry е от ръчно изработени специално за VERDE INTERIORI уникални керамични аксесоари и декорации от Мария Балева (Pottery), придружени от стихове на Зорница Генова (Poetry). Формите са свободни и органични, цветовете са свежи и акцентни, носещи много радост и настроение. 

Диаметрално различна е другата нова колекция, представена в шоурума от ръчно изработени керамични вази и аксесоари на датската фирма 101 Copenhagen. Стилистиката е минималистична в wabi-sabi и japandi стил, повлияна от традиционния японски дизайн и подход към техника и материали в съчетание със скандинавския минимализъм. Цветовете са натурални и спокойни, основно в сивата гама. 

И двете колекции са подходящи за внасяне на акцент във висок клас дизайнерски интериори, където случайни предмети и декорации са недопустими.